HTML

Novelláim, történeteim és verseim

Engedd meg, hogy bemutatkozzak: Daver King vagyok. Ezen az oldalon az én novelláim, történeteim lesznek fönt.

Friss topikok

Gonosz terv

2008.12.19. 16:38 :: daver

Egy űrsikló épppen fent van az űrben. Az általa készített képeken ez található:

A nappal minden renben van. Semmi baj nincsen vele. De a siklóban egy tudós található, kinek neve: Distece David. Titokban a Föld vesztét akarja.

Ezért hamis adatokat küld el a NASA - nak. Az adatok bebizonyítják, hogy a Nap közeledik a Földhöz. A NASA eljuttatja az adatokat az amerikai elnöknek, aki parancsba adja, hogy tussolják el az ügyet. A sajtó folyton kérdezősködik, de nem kap választ. A NASA megbízza Davidet, hogy naponta friss adatokat juttasson el hozzájuk. David minden nap hamis adatokat közöl.

***

 

A Földön lévő tudósok a kapott adatokból megpróbálják kiszámolni, hogy a nap mikor éri el annyira a Földet, hogy azon lehetetlen legyen az élet.

Arra a következtetésre jutnak, hogy a Nap közeledése megállítható, ha egy hidrogénbombát dobnak le a Föld felőli oldalára.

A tudóscsoport egyik tagja, Steven Calos lett megbízva a terv végrehajtásával. Calos két embert keres a feladatra. Ez a két személy Al Santos és Den Unify.

Riton

nevű siklójukkal egy hét múlva indultak el a Nap felé. Hiperfénysebességgel két nap alatt odaértek.

Találkoztak David hajójával. David éppen hamis adatokat írt. De ők nem vették észre.

Calos parancsot adott Davidnek, hogy haladéktalanul hagyja el a helyszínt, mert Santosék a hidrogénbomba ledobására készülnek. David elrepült.

Miután ledobták a bombát, visszatértek a Földre.

A Napot tovább figyelte a tudóscsoport, és pár hét múlva észrevették, hogy a Nap mérete csökken. Eleinte azt hitték, hogy távolodik, de a további mérések mást mutattak ki: azt, hogy egyre kisebb és kisebb lesz.

És ez addig folytatódott, amíg a Nap teljesen eltűnt.

Hatalmas lehülés kezdődött el. Megszűnt az élet a Földön.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://novella98.blog.hu/api/trackback/id/tr67831884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása